• As Oy Joensuun Kummeli

    Penttilänkatu 35 A, 80220 Joensuu

    Muuttovalmis

Unelmien kotoilua Pielisjoen rantamaisemissa.

Penttilänrantaan valmistunut As Oy Joensuun Kummeli tarjoaa korkeatasoista ja luonnonläheistä asumista aivan Pielisjoen rannalla.Taloyhtiössä on 31 kotia, 2 autotallia sekä autopaikkoja autohallissa.

Kummeli sijaitsee omalla tontilla.Oma tontti varmistaa edullisen asumisen tulevaisuudessakin. Maksettava hoitovastike kattaa asumisen kulut kokonaisuudessaan eikä erillistä tonttivastiketta tarvita.

As Oy Joensuun Kummelin sijainti on mitä parhain. Alueella on runsaasti ulkoilureittejä Pielisjoen varrella sekä monipuolinen Kukkosensaaren luontoalue.

Huoneistot ovat viihtyisiä ja isoista ikkunoista avautuvat kauniin maisemat yli joen aina kaupungin keskustaan saakka. Lasitettu parveke on oma oleskeluhuone vuodenajasta riippumatta, pimeinä syysiltoina se on tunnelmallinen paikka kotoiluun ja talvella siitä voi tehdä oman talvipuutarhan.

Yhtiölainaa on 70% velattomasta hinnasta. Lyhennyksen ensimmäinen eräpäivä on 30.6.2020. Yhtiölainan korko on 12 kk eub+0,65%. Pääomavastikkeeseen on laskettu koron osuudeksi 1%.

Kummeli on muuttovalmis ja myynnissä on yksi toimiva yksiö!

Parhaiten Kummeliin tutustuminen onnistuu yksityisesittelyssä. Pirauta Kokkosen Merjalle 044 350 4201 tai lähetä sähköpostia merja.kokkonen@jalon.fi . Tervetuloa tutustumaan!


Seuraava asuntoesittely

Talon tiedot

Pinta-ala 28,5-57,0 m2
Huoneita 1-3
Asuntoja yhteensä 31
Tontin omistusmuoto Oma
Kerroksia 5
Talotyyppi Kerrostalo
Kauppahinta 30% velattomasta hinnasta

Penttilänranta

Naapurissa sijaitsevassa Niinivaaran kaupunginosassa on mm. keskussairaala, kouluja, päiväkoti ja päivittäistavarakauppoja. Alueella on myös runsaasti erilaisia ulkoilualueita sekä kävely- ja pyöräilyreittejä.

Kohteen sijainti

Huoneistot

4. KERROS

A22 / 1H+TUPAK+ALKOVI, 29,5 m²
Velaton hinta 141 000€

KATSO TIEDOT
Ota yhteyttä asuntomyyjäämme

Merja Kokkonen, LKV
puh. 044 350 4201
merja.kokkonen@jalon.fi

Ota yhteyttä